Hesabını sil
Hesabını uygulamadan istediğin an silebilirsin. Silme hemen olur ve geri alınamaz.
Uygulamadan adım adım
- Falline'ı aç ve alttan Profil'e dokun.
- Sağ üstteki ⚙ ile Ayarlar'ı aç.
- “Hesap ve verilerim”e gir.
- “Hesabı ve tüm verileri sil”e dokun.
- Onay ekranında “Hesabı sil”i seç.
Neler silinir?
- Hesap bilgilerin: görünen ad, kullanıcı adı, e-posta adresi ve profil fotoğrafı.
- Bütün kayak günlerin: izler, inişler, istatistikler, rozetler ve sıralama sonuçların.
- Rotaların, yorumların, ekipmanın ve fotoğrafların.
- Arkadaşlıkların, grup üyeliklerin ve engellediğin kişiler.
- Acil durum kişin, ayarların, bildirim kayıtların ve hazırladığın veri indirme dosyaları.
Hesabını Apple ile açtıysan Falline'ın Apple'daki bağlantısı da kaldırılır.
Ne zaman silinir?
Sunucudaki veriler onay verdiğin an silinir. Veritabanı yedekleri 14 gün saklandığı için silinen veri yedeklerden de en geç 14 gün içinde kalkar.
Saklananlar
Lift sırasında geçen süreler bekleme tahminine kimlik bilgisi olmadan katılır; hesabına bağlı olmadıkları için silinecek bir bağları yoktur.
Uygulamaya giremiyor musun?
Telefonunu kaybettiysen ya da uygulamaya giremiyorsan, hesabına bağlı e-posta adresinden bize yaz; “Hesabımı silin” demen yeterli. Kimliğini doğruladıktan sonra hesabını sileriz.